یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ , ۱۷:۴۳ به وقت تهران ; (تورنتو) Sunday 27th of July 2014, 09:13

.

.

مژگان (سیده معصومه) رحمانی خضری

  • عضو رسمی شورای سیاستگذاری و نظارت بر مشاوران مهاجرت (iccrc #R417551
  • مشاور مهاجرت ثبت شده در کبک (شماره ثبت 11258)
  • عضو رسمی انجمن کانادایی مشاوران حرفه‌ای مهاجرت (CAPIC)
  • عضو انجمن ایرانی-کانادایی مشاوران مهاجرت کانادا (ICAIC)
  • نماینده رسمی Scotia Bank و شرکتهای سرمایه گذاری معتبری همچون Desjardins، RCI، و Arton Capital
  • نماینده رسمی بزرگترین کالج کانادا، Seneca College
  • فارغ التحصیل ممتاز رشته مهاجرت کانادا
  • دانشجوی فوق لیسانس رشته حقوق و مطالعات مهاجرت (دانشگاه رایرسون کانادا)
  • مترجم کتاب پرفروش "راهنمای جامع زندگی و کار در کانادا"
  • نویسنده مقالات مرتبط با قوانین و روشهای مهاجرت کانادا در مجلات فارسی تورنتو

دفاتر و نمایندگی ها

دفتر مرکزی تورنتو:


 I7368 Yonge St., Suite #311
Thornhill, ON, L4J 8H9
Tel: 905-886-9191
Fax: 905-886-2882
Toll Free: 1-866-330-4002
 

دفتر تهران:
خیابان مطهری - خیابان شهید سرافراز - پلاک ۱۱ (برج موج) - طبقه دوم - واحد ۹ (روبروی سفارت کانادا)

 تلفن:  ۷۲۲۶ ۸۸۵۲(۱۰ خط) 

خط ویژه تهران: ۴۲۹۴۳ - ۰۲۱ (۳۰ خط)

فاکس: ۶۱۳۳ ۸۸۷۴
 

 

پربیننده ترین ها

اخبار

مقالات

بلاگ ها

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت تجاری - سرمایه‌گذاران (Investors)
برای اینکه بتوانید به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را احراز نمایید:
  • دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار تجاری ( این سابقه کار می تواند به شکل اداره حداقل 5 کارمند یا کارگر تمام وقت برای یک مدت حداقل 2 ساله در طی 5 سال پیش از اقدام به مهاجرت، مدیریت بیزنسی مورد تایید به مدت حد اقل 2 سال در طی دوره 5 ساله پیش از اقدام به مهاجرت، و یا ترکیبی از این دو باشد).
  • داشتن دارایی خالص (منقول و غیر منقول) به میزان حداقل 1,600,000 دلار کانادا (به تنهایی و یا در جمع با دارایی همسر همراه‌) که به صورت قانونی کسب شده است و تمایل به سرمایه‌گذاری 800,000 دلار از این دارایی در کانادا. این مبلغ به مدت 5 سال در اختیار دولت کانادا قرار می گیرد و دولت کانادا برگشت اصل پول به سرمایه گذار را پس از دوره 5 ساله تضمین می کند. (امکان استفاده از تسهیلات سرمایه‌گذاری معتبر برای فراهم کردن مبلغ سرمایه‌گذاری وجود دارد.
  • پول و سرمایه کافی برای تامین مخارج زندگی در کانادا و حمایت از خود و خانواده خود پس از ورود  به کانادا، در اختیار دارید.
  • کسب حداقل 35 امتیاز بر اساس سیستم امتیازدهی و گزینش مهاجران تجاری
  • قبولی در معاینات پزشکی و تحقیقات امنیتی
 
 
بیشتر بدانید: